Meerdaagse vakanties Jongeren


logo van Twin-travel

Jongeren (van ongeveer 25 tot 35 jaar) zijn op àl onze activiteiten welkom, maar we organiseren ook activiteiten die uitsluitend door jongeren kunnen worden geboekt.

Het vermelde vakantieprogramma met de genoemde uitstapjes is altijd onder voorbehoud van wijzigingen. De volgorde staat bij publicatie niet vast of kan wijzigen. In geval van wijzigingen in de activiteit worden er gelijkwaardige alternatieven aangeboden. Twin travel, haar begeleiders en eventuele lokale gidsen doen hun beste om de excursies zoveel mogelijk af te stemmen op jouw visuele beperking, maar houdt er wel rekening mee dat niet alle bezienswaardigheden kunnen of mogen worden aangeraakt. Tijdens de excursies is er genoeg gelegenheid om te ontspannen en te lunchen.

Op de overige dagen kan men de dagen zelf invullen. Relaxen, winkelen, terrasje pakken, zwemmen, zonnen en/of een excursie. Het kan allemaal! De avond voor zo’n dag wordt geIIInventariseerd wat uw wensen voor de volgende dag zijn. Als er verschillende wensen zijn dan er worden eventueel kleine groepjes gemaakt. Met de wensen van begeleiders wordt zoveel mogelijk rekening gehouden, maar de wens van de slechtzienden en blinden reizigers gaat voor.

Bij het boeken van een vakantie ga je akkoord met onze reisvoorwaarden en privacy verklaring.

Voor jongeren van ongeveer 25 tot 35 jaar worden in 2019 georganiseerd:

Jongerenvakanties
• 16 sept, 8 dagen, Griekenland, Kos, reiscode: TW.J.19.149

Meer informatie over deze bestemmingen kunt u bij ons aanvragen: info@twintravel.nl


Zie ook:
vakanties volwassenen
eendaangse activiteiten

Terug naar boven

Terug naar index-pagina

Reageer