Reisverhalen


logo van Twin-travel

Regelmatig ontvangt Twin-travel verslagen van de reizen, die wij organiseren. Daarnaast staan er wel eens berichten in de krant over onze organisatie. Hieronder een overzicht van deze verslagen en berichten.
Een unieke gelegenheid!


Zandsculpturen zijn mooi en zo bijzonder ook. Maar nooit “geschikt” voor blinden en slechtzienden want aanraken is uit den boze. En zo maar ineens komt er iemand die zo’n zandsculpturen laat maken op het lumineuze idee om het gebeuren, vóór het weer wordt afgebroken, open te stellen voor blinden en slechtzienden!

Adri van Ee, eigenaar van “de Beeldentuin” in Garderen, een bedrijf wat beelden en andere sfeermakers verkoopt voor de tuin en in huis, heette ons welkom in zijn expositie. Hij is de hele tijd in onze buurt geweest, niet om zijn beelden te bewaken, maar om te vertellen over de expositie en foto’s te maken. Want wij waren enthousiast maar volgens mij vond hij het ook leuk om ons zo bezig te zien. Het waren voorstellingen van kastelen op de Veluwe, maar ze waren creatief “aangekleed” met menselijke figuren, dieren, stukjes landschap of verhalen uit de streek. Het was een kleinschalig gebeuren en omdat het niet druk (meer) was hadden we alle tijd en gelegenheid om alles te voelen. En het lekkere weer maakt alles helemaal af; we konden buiten ons brood opeten en mochten gewoon het drinken nemen wat we wilden hebben. Betalen? “Nee, het is goed zo.” Uiteraard zijn we met de pet rondgegaan, want het was echt geweldig! En zoals altijd was het ook gezellig onder elkaar: kletsen, plezier, een lieve hond erbij, het hoort er allemaal bij!
Pien K, begeleider, 27 oktober 2009
Terug naar het overzicht


Terug naar boven

Terug naar index-pagina

Reageer