Reisverhalen


logo van Twin-travel

Regelmatig ontvangt Twin-travel verslagen van de reizen, die wij organiseren. Daarnaast staan er wel eens berichten in de krant over onze organisatie. Hieronder een overzicht van deze verslagen en berichten.
Mijn belevenissen en ervaringen in de vakantie naar RhodosOp 12 juni 2005 ben ik met Twin-Travel naar Rhodos in Griekenland vertrokken. Het was reuze spannend voor mij, want ik wist niet precies wat mij te wachten zou staan. De reis naar schiphol was al een hele ervaring. Met de schipholtaxi er naar toe en dan maar hopen dat ik de groep met wie ik zou reizen goed zou kunnen vinden. De eerste stap was gezet. Toen ik op schiphol kwam stond Marjan v/d Maat (reisleidster) mij al op te wachten.

Op Rhodos aangekomen kon het avontuur beginnen. In het hotel werden we in groepjes van 2 personen verdeelt en naar de kamers gebracht. Het was eerst wel even wennen, je moet je weg eerst zoeken. De koffers werden uitgepakt en het hotel verkent. Het was heerlijk warm op Rhodos en de winterkleren konden verruilt worden voor de zomerkleren.

We hadden een hotel met logies en ontbijt. De lunch bestond veelal uit een picknick . Het diner aten we meestal gezamenlijk in een gezellig restaurantje met live muziek, in de oude stad.

De eerste indruk van de groep was voor mij positief. Het was een gevarieerd gezelschap zowel in leeftijd als in persoonlijkheden.

Rhodos-stad bestaat uit twee delen een oude en een nieuwe stad. Ons hotel stond in de nieuwe stad. Ik heb van alles beleeft. Van ontspannen aan het strand, museabezoek en flaneren over de boulevard. We deden excursies zowel individueel als met de groep. Je kon zelf aangeven wat je wilde gaan doen.

Ik heb een hele leuke en ontspannen vakantie gehad. De begeleiding en begeleiders waren geweldig, zo ook de groep. Het is een aanrader om deze reis te boeken. Echt Geweldig!

Ida Winkel


Terug naar het overzicht


Terug naar boven

Terug naar index-pagina

Reageer